loading

NA STOJÁKA – PIKNIK V ZÁMECKÉ ZAHRADĚ, ORIGINÁLNÍ Stand up comedy, vstupenky v prodeji

Datum: 22.07.2020
19:00 - 21:00
Otevřeno: denně
Místo konání: Zádušní
Pořadatel: Dundee Jam
 
Česká originální "stand-up comedy" se představí kladenskému publiku pod širým nebem v rámci oblíbených letních pikniků. Pozvání přijali písničkář Arnošt Frauenberg, profesionální kouzelník Richard Nedvěd a komik Dominik Heřman Lev.

„Stand-up comedy show“ známá z HBO i z ČT vychází z tradice amerických barů, kde se bavič na pódiu postaví před publikum a zkouší pobavit improvizovanými scénkami, vtipy či zpěvem . Bavič, textař i scénárista Arnošt Frauenberg je jeden z nejvýraznějších písničkářů nastupující generace. V roce 2010 se úspěšně zúčastnil konkursu „na stojáka“, kde nadále úspěšně působí. Richard Nedvěd se specializuje na „stand-up comedy magic“. Tento americký styl humoru předvádí zatím jako jediný v ČR. Jedná se o propojení kouzel, zábavy a gagů. Vystoupení je založeno převážně na interakci s divákem. Je držitelem mnoha kouzelnických ocenění.Trojici uzavírá Dominik Heřman Lev, který účinkuje v pořadu „na stojáka“ nepravidelně od roku 2007. V roce 2011 začal sbírat zkušenosti jako producent své vlastní profesionální anglické „stand up scény“ v Praze – Crown Comedy Club.

  Přijďte ochutnat atmosféru "stand-up comedy show" se spoustou nových scének, tato tři jména jsou jistě zárukou skvělé zábavy.

http://www.nastojaka.cz/

PŘEDPRODEJ:

http://vstupenky.mestokladno.cz