loading

Tomáš Matonoha a Inspektor Kluzó: koncert + stand up, vstupenky k sezení v prodeji

Datum: 30.09.2020
20:00 - 22:00
Otevřeno: denně
Místo konání: náměstí Svobody, Kladno
Pořadatel: Dundee Jam
 
Program plný šansonů, folkových, divadelních i rockových písní, skečů a minipřednášek je plný nejen humoru, ale i něhy či napětí. V kapele kromě Tomáše uvidíte a uslyšíte zpěvačku a herečku Vendulu Příhodovou, ale také klavírního virtuosa ad.

Tomáš Matonoha s kapelou Inspektor Kluzó zahrají písně ze svého debutového alba Dáma a pes. V kapele kromě Tomáše uvidíte a uslyšíte muzikálovou herečku a zpěvačku a Vendulu Příhodovou, ale také klavírního virtuosa Dr. Zdeňka Krále, bubeníka Ondru Veselého a baskytaristu Ondru Homolu.

Začali to dva dlouholetí kamarádi Tomáš a Zdeněk před pár lety. Hráli spolu přes 20 let v kultovním Komediografu, ve 32 dílech show Na forbíně TM, v projektu U piána. Pak přibrali skvělou zpěvačku Vendulu Příhodovou a také dva Ondřeje a dali dohromady kapelu Inspektor Kluzó...

 Kapela, přesněji komorní hudební kabaret Tomáš Matonoha a Inspektor Kluzó, se věnuje více žánrům – od šansonu přes blues k jazzu, folku, soulu i rocku.

Ukázka:  https://www.youtube.com/watch?v=r-s9QxyCcq0

Vstupenky: přední sekce sezení  350 Kč / zadní sekce sezení 290 Kč, předprodej na baru v Dundee Jamu + v kladenském Infocentru tř. TGM + online: https://goout.net/cs/listky/tomas-matonoha-and-inspektor-kluzo/kyrg/