loading

„PRÁCE STUDENTŮ“ výstava soukromé střední umělecké školy designu

Datum: 10.12.2018 - 10.02.2019
17:00
Místo konání: náměstí Svobody, Kladno
Pořadatel: Dundee Jam
 
Svá díla zde představí současní, ale i bývalí studenti SSUŠD ve velmi pestrém žánrovém a technologickém rozmezí. Zastoupeny budou všechny umělecké ateliéry školy. Finální selektivní výběr prací bude cíleně navázán na samotné prostředí klubu.

Výstavou v prostorách kladenského klubu Dundee Jam zavítá SSUŠD do kraje, který je pro samotnou studentskou základnu této školy svým způsobem určující. Právě Kladensko a nejbližší okolí má v současné době nejpočetnější zastoupení v řadách studentů naší školy a SSUŠD díky své geografické poloze každoročně zaznamenává suverénně největší počet žádostí uchazečů o studium žijících v této lokalitě. 

 Škola vychovává absolventy jednotlivých uměleckých oborů a volné umělecké tvorby k vysoce profesionálnímu zvládnutí vyučovaných uměleckých disciplín. Každý student je formován i po stránce důkladné teoretické a jazykové přípravy tak, aby po absolutoriu školy mohl buď samostatně umělecky tvořit, otevřít si vlastní galerii, butik apod., nebo pokračovat dále ve studiu na vysokých školách u nás i v zahraničí. V rámci rozsáhlé mimoškolní činnosti škola spolupracuje s veřejnými i soukromými subjekty.