loading

International Blues Night II. - Matt Long Trio (UK)

Datum: 24.09.2021
19:30 - 22:30
Místo konání: Husova 353, Švermov, Kladno
Pořadatel: Filip Zoubek
 
Headlinerem letošní "International Blues Night" bude vítěz prestižní ceny British Blues Awards 2021 v kategorii Instrumentalista roku, Matt Long.
International Blues Night #2
MATT LONG TRIO (UK/CZ)
Filip Zoubek & The Blues Q

pá 24. 9. 2021 od 19.30
Restaurace Kuklík-Sport KLADNO

Headlinerem letošní "International Blues Night Kladno" bude vítěz prestižní ceny British Blues Awards 2021 v kategorii Instrumentalista roku, Matt Long.

Matt Long Trio (UK/CZ) v sestavě Matt Long (UK) - sólová kytara a zpěv, Matěj Černý - baskytara, Oliver Lipenský - bicí vystoupí na Kladně v rámci svého podzimního turné. Teprve 26-letý Matthew je kytarista a zpěvák, který dokáže svými sóly doslova zvednout diváky ze sedadel. Na mladíka jeho věku z něj vyzařuje až neuvěřitelná vášeň a energie. Matt má před sebou skvělou kariéru a my budeme mít to štěstí zažít jeho show poprvé a možná i naposledy tak zblízka v téměř rodinné atmosféře kladenské Restaurace Na Kuklíku.

Po roční covidové se na hudební scénu vrací Filip Zoubek & The Blues Q. Kytarista, zpěvák a autor Filip Zoubek působí na hudební scéně již více než 27 let a stylově čerpá z kořenů černošské hudby, blues, jazzu a dalších žánrů.

Filip pro nás objevuje i kouzlo hry na ručně vyrobené CigarBoxGuitars, "kytary" z různého harampádí a krabic od doutníků nenbo plechovek od whisky,  které na českých pódiích uslyšíte jen zřídka. Jak už jsme si zvykli u předhozích ročníků bluesových nocí na Kladně, můžeme se prý těšit i na další hudební hosty.

"Společně se námi vystoupí i mladá a nesmírně talentovaná zpěvačka Daniela Dušková. Na podiu vystupuje s nečekanou lehkostí a profesionalitou, kterou jí mohou závidět i o generaci zkušenejší kolegyně." dodává Filip Zoubek 

Pozor! Kapacita sálu je velmi omezená!
Vstupné 250Kč v předprodeji/ 300Kč na místě
REZERVACE VSTUPENEK ZDE: 

Mediální partneři:
MUSIC MAP - HUDEBNÍ PORTÁL
https://www.musicmap.tv/

KLADNO ŽIJE ONLINE
https://www.facebook.com/kladnozije/